top of page

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteaineet ovat erinomainen työkalu palauttamaan kasvoille ryhtiä ja täyteläisyyttä. 

 

Tuotteet levittyvät ihoon tasaisesti ja saavat sen näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta. Kasvojen erialueilla käytetään erivalmisteita, jolloin luonnollinen kasvojen liikehdintä säilyy ja tuotteet asettuvat tasapainoisesti.

Teen kanssasi yksilöllisen hoitosuunnitelman huomioiden toiveesi maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Hoitojen tulokset ovat pitkäkestoisia ja heti nähtävissä. Hoidon jälkeen kasvoilla voi olla turvotusta ja punoitusta muutaman päivän ajan, sekä mustelmat ovat mahdollisia. Tämä on tärkeää huomioida hoitoa suunnitellessa.

Hoidon hinnoittelu koostuu hoidettavan alueen ja täyteaineiden määrän mukaan. Kustannusarvio tehdään konsultaatiokäynnillä.

Usein kuvatut ajatukset hoidosta:

"Yllättävän kivutonta"

"Näytän virkeämmältä"

"Kukaan ei huomaa, vaikka itse huomaankin valtavan eron"

Korosta kasvonpiirteitäsi saadaksesi selkeämpi kokonaisvaikutelma.png
Juverderm_Logo_Swirl_RGB.png

JUVÉDERM®

Juvéderm® on korkealaatuinen lääkeyhtiön valmistama ja FDA:n hyväksymä täyteaine. Täyteaineet ovat injektoitavia geelejä, joilla pyritään korostamaan, selkeyttämään tai muotoilemaan kasvojen piirteitä. Yksilöllisesti toteutettu täyteaine hoito on luonnollinen ja tasapainoinen.

alk. 495€

RADIESSE®

Radiesse® on injektoitava täyteaine, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. Radiesse® muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan.​

alk. 625 €

bottom of page